Om oss i Beco Lager

Beco Lager AS ble stiftet i januar 2008. Lagerhotellet holder til i Torpebaugen 8 i Sarpsborg. Beliggenheten er meget sentral ved E6, med kort vei til Østfoldbyene og kun 45 minutter fra Oslo.

Ved Sarpefossen Lager i Sarpsborg

Becolager har en ypperlig beliggenhet ikke så langt fra Sarpefossen. Kort vei og med gode forbindelser mellom Fredrikstad, Sarpsborg og de andre Østfoldbyer da vi ligger rett ved E6

Lagermedarbeider på Beco Lager

God lagerkapasitet Logistikkløsninger

Vi tilbyr tilpassede logistikkløsninger for små og mellomstore virksomheter. I tillegg tilbyr vi trygg lagerutleie, kundetilpasset lagerdrift og gode transportløsninger. Ved å benytte seg av de tjenestene som vi kan tilby, har kunden mulighet til å konsentrere seg om sin kjernevirksomhet og kan slippe store faste kostnader med drift av eget lager med bygg- og personalforpliktelser. Vi god lagerkapasitet. Vi er 4 ansatte og vi legger stor vekt på et nært samarbeide med kundene. Alle ansatte gjennomgår grundig opplæring i kundens sortiment og ordrerutiner.

Både privat og bedrift Våre målgrupper

Vår målgruppe er alle kunder som driver med varehåndtering. Det kan blant annet være nyetableringer, handelsvirksomhet med impor eller netthandelvirksomheter. Hvis man trenger lager for nettbutikk, eller om man er produsent som har behov for ekstra plass i korte eller lengere perioder, så er vi en perfekt samarbeidspartner. Vi tilbyr også noe privatlagring om noen skulle hatt behov for det.

– Fornøyde kunder er vår stolthet!

Uforpliktende samtale

Vi står klare for å ta hånd om dine logistikkoppgaver. Hyggelig om dere tar kontakt med oss for en uforpliktende samtale eller et besøk.