Leie lagerplass i Sarpsborg

Beco Lager legger stor vekt på å skape tillit!

Som kunde hos oss skal du kunne sitte med følelsen av at vi er ansatte på ditt eget lager, uten selv å sitte med bygg- og personalforpliktelser.

For bedrifter og private Vi har lagerplass til leie

Lager for bedrifter

Om du har en bedrift midt i byen, med lite plass, eller en nettbutikk, er lagerplass hos oss en ypperlig løsning. Vi har i dag mange bedrifter innen dette segmentet som yter godt av å leie lagerplass hos oss. Vi har et godt, kvalitetssikret system som er tilpasset både store og små bedrifter.

Lager for privatpersoner

Vi har også mulighet til å leie ut til privatpersoner. Om du skal flytte, og ikke har noe sted å lagre tingene dine, er vi behjelpelige med lagerplass til deg.

Beco Lager samarbeider med Lagre.no om mobilt lager.

Dette samarbeidet gir oss mulighet for å tilby både bærehjelp, flytting og lagring.

Slik fungerer det:

Kunden kontakter oss og vil få pris, gode råd om stabling og avtale vedr den praktiske gjennomføringen. Lagerbodene, som er markedets største innenfor mobilt lager kjøres til din adresse. Lagerboden er ca. 2x2x2,4m innvendige mål.

Du fyller boden selv. Det er også mulig å bestille bærehjelp. Vi setter ut bod plassert på en henger eller hvis dårlig plass kan de fylles direkte på bil. Om boden må fylles direkte, kan vi være behjelpelige med å bestille bæremannskap.
Når boden er fylt – her er det viktig å sikre godset fordi det skal fraktes. / – viktig å stable flyttegodset på en slik måte at det står stabilt og trygt under transport, samt å beskytte med papp, tepper o.l. der det er nødvendig. Du låser boden med hengelås.

Vi henter boden eller bodene og lagrer disse trygt på oppvarmet lager.
Lagerbygget er også kameraovervåket og har FG-godkjent alarm med direktevarsel til Securitas. Når boden skal tømmes avtales utkjøring eller henting fra vårt lager i Halden.

Mer om vårt lagerhotell

Les mer om oppgavene vi utfører og hvorfor det er smart å benytte seg av lagertjenester.