Vi ønsker å styrke vårt tjenestetilbud for privatlagring og denne våren har vi inngått et samarbeide med Lagre.no. Dette betyr at vi nå kan tilby mobilt lager over store deler av Østfold. Vi har en kort beskrivelse av dette under fanen Leie lagerplass.

 

Lagerboder

Beco Lager og Lagre.no gleder seg over dette samarbeidet og er stolte over å være første aktør som satser på mobilt lager i Østfold. Mobilt lager er populært i storbyer over hele verden. Vi ser at Østfold også har mye nybygging og flere byer er i stor utvikling som gir grunnlag for denne tjenesten.

Østfold har også mange fritidsboliger og maritime miljøer som vil kunne ha behov for mellomlagring ved oppussing, flytting og vinterlagring.

 

Slik fungerer det:

  1. Kunden kontakter oss og vil få pris, gode råd om stabling og avtale vedrørende den praktiske gjennomføringen. Lagerbodene, som er markedets største innenfor mobilt lager kjøres til din adresse. Lagerboden er ca. 2x2x2,4m innvendige mål.
  2. Du fyller boden selv. Det er også mulig å bestille bærehjelp. Vi setter ut bod plassert på en henger eller hvis dårlig plass kan de fylles direkte på bil. Om boden må fylles direkte, kan vi være behjelpelige med å bestille bæremannskap.
  3. Når boden er fylt – her er det viktig å sikre godset fordi det skal fraktes.  – viktig å stable flyttegodset på en slik måte at det står stabilt og trygt under transport, samt å beskytte med papp, tepper o.l. der det er nødvendig. Du låser boden med hengelås.
  4. Vi henter boden eller bodene og lagrer disse trygt på oppvarmet lager. Lagerbygget er også kameraovervåket og har FG-godkjent alarm med direktevarsel til Securitas. Når boden skal tømmes avtales utkjøring eller henting fra vårt lager i Halden.